Reserveren

Kaartverkoop

De concerten op 24 november, 12 januari, 1 maart en 5 april kosten elk € 15,-. De entree voor het concert van ensemble Eric Vloeimans op 6 oktober bedraagt € 20,-. Hierbij is een consumptie inbegrepen.  Kaarten zijn te reserveren of aan de deur verkrijgbaar. Aanvang van de concerten is 15.00 uur. De deur is open om 14.30 uur.

Reserveren
U kunt reserveren door hier rechts het aantal gewenste kaarten in te vullen. Uw reservering is definitief zodra de entreegelden op de rekening zijn ontvangen. Maak daarvoor tijdig het totaalbedrag (= aantal kaarten x prijs per kaart) over op:

Rabobank NL83RABO0158809580 – Stichting De Nicolaas Concerten, Wesepe – o.v.v uw naam + datum concert (bijvoorbeeld R.H.W. Broekema, 11 november).

Gereserveerde kaarten liggen op de dag van het concert voor u klaar bij de deur. Kaarten worden NIET naar u opgestuurd. Niet-afgehaalde kaarten komen te vervallen, er vindt geen restitutie plaats van het entreegeld.

Verkoop aan de deur
Kaarten zijn ook op de dag van uitvoering aan de deur van de Nicolaaskerk verkrijgbaar (indien nog beschikbaar). Kaartverkoop start om 14.30 uur. Betaling contant, graag gepast betalen. Pinnen niet mogelijk.

Parkeren
Rondom de kerk is voldoende gelegenheid om te parkeren bij Het Wapen van Wesepe of langs de Ds. Kreikenlaan en de Kappertweg.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Tip: geef ‘n Nicolaasje cadeau

de_nicolaas-concerten_kleinZoekt u een origineel cadeau? Geef een kaartje voor één van de mooie Nicolaasconcerten cadeau. Een Nicolaasje kost € 15,-. Vraag ernaar bij de DNC bestuursleden of stuur een email aan info@denicolaasconcerten.nl

Knipkaart 2019 – 2020

de_nicolaas-concerten_knipkaartDit seizoen staan er vijf mooie concerten op het programma. Wij maken het onze trouwe bezoekers graag makkelijk met de Knipkaart 2019/2020. Eén kaart voor alle concerten in het nieuwe seizoen. Vijf concerten voor € 65,- i.p.v. € 80,-. Klik hier