Zaterdag 1 april FUSE. Strijkkwartet, contrabas en percussie

Written by Gosse Jongstra on . Posted in vorig seizoen

Fuse_2015_1_ foto Merlijn Doomernik web1

Foto: Merlijn Doomernik

FUSE

1 april 2017 15.00 uur. (Let op! Zaterdag)
Toegang 20 euro

Zes muzikanten van hoog niveau. Huisband bij Podium Witteman, optredens bij DWDD, Radio 4 en 6. De groep heeft een publiek van club tot kerk, van festival tot concertzaal. “Virtuoos, technisch begaafd en tot op het merg muzikaal”, schreef het Haarlems Dagblad.

Met een ongewone bezetting van strijkkwartet, contrabas en percussie speelt Fuse naast klassieke muziek ook jazz, pop en improvisaties. De verbinding zit in de instrumenten en de aanstekelijkheid waarmee Fuse hun muziek als het ware uitdeelt aan het publiek. Een unieke zaterdagmiddag, breder dan klassieke muziek en een feestelijk einde van ons eerste lustrum.

Voor meer informatie over Fuse, bezoek hun website

Uitzendingen van Podium Witteman, waarvan FUSE de huisband is, klik hier

Diverse stukken van dit virtuoos sextet, zie hun eigen youtubekanaal.

Fuse_2015_klein_ PNG

 

We kunnen dit concert aanbieden omdat we een garantiesubsidie kregen van het Sayers Fonds, een fonds op naam van Prins Bernard Cultuurfonds Overijssel.

pbc02-fonlogo-sayers-fonds-154px-breed-v1

Tip: geef ‘n Nicolaasje cadeau

de_nicolaas-concerten_kleinZoekt u een origineel cadeau? Geef een kaartje voor één van de mooie Nicolaasconcerten cadeau. Een Nicolaasje kost € 15,-. Vraag ernaar bij de DNC bestuursleden of stuur een email aan info@denicolaasconcerten.nl