Word Vriend van Stichting De Nicolaas Concerten

Om concerten van hoog niveau aan te kunnen bieden, is een stevig financieel fundament noodzakelijk. Daarvoor zoeken we goede vrienden. Vrienden van De Nicolaas Concerten die helpen om dit initiatief van de grond te tillen.
Vanaf €15 per jaar bent u ‘Vriend van De Nicolaas Concerten’. Als tegenprestatie ontvangt u het concertprogramma en houden we u als eerste op de hoogte van de concerten. Maak uw bijdrage vanaf € 15 over op NL83 RABO 015 880 9580 t.n.v. De Nicolaas Concerten, Wesepe. Of machtig ons met het formulier in de onderstaande pdf. Wij hopen u als vriend te mogen ontmoeten bij de concerten in de kerk van Wesepe.

Word vriend, download de pdf

De Stichting is door de belastingdienst als Culturele ANBI erkend.
Dat betekent dat u giften aan de stichting mag aftrekken van uw belastbaar inkomen (mits het totaal van uw giften de drempel van 1% overschrijdt).
Hierbij mag u uw gift aan onze stichting zelfs 1,25 keer meetellen.
Ook voor bedrijven zijn er fiscale aftrekmogelijkheden. Informeer bij uw fiscaal adviseur.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Tip: geef ‘n Nicolaasje cadeau

de_nicolaas-concerten_kleinZoekt u een origineel cadeau? Geef een kaartje voor één van de mooie Nicolaasconcerten cadeau. Een Nicolaasje kost € 15,-. Vraag ernaar bij de DNC bestuursleden of stuur een email aan info@denicolaasconcerten.nl

Knipkaart 2019 – 2020

de_nicolaas-concerten_knipkaartDit seizoen staan er vijf mooie concerten op het programma. Wij maken het onze trouwe bezoekers graag makkelijk met de Knipkaart 2019/2020. Eén kaart voor alle concerten in het nieuwe seizoen. Vijf concerten voor € 65,- i.p.v. € 80,-. Klik hier