Wordt uw bedrijf Vriend van Stichting De Nicolaas Concerten?

Om concerten van hoog niveau aan te kunnen bieden, is een stevig financieel fundament noodzakelijk. Daarvoor zoeken we bedrijven uit Wesepe en omgeving die ons willen steunen als vriend. Zo dragen we uit dat Wesepe en omgeving een florerend ondernemersklimaat heeft en dat er voor de muziek-liefhebber interessante concerten zijn. En dat alles vanaf slechts E 35,- per jaar.
Stuur een mail naar: info@denicolaasconcerten.nl, vermeld de naam van uw bedrijf en met welk bedrag u De Nicolaasconcerten jaarlijks wil steunen.
U ontvangt dan een factuur voor uw boekhouding.

Alle ondernemers die het initiatief steunen worden vermeld in het programmaboekje dat bij elk concert wordt uitgegeven. Daarnaast wordt u naam vermeld op onze site. Wij hopen van harte dat we op uw steun mogen rekenen en we zien u graag bij een van de concerten in de kerk van Wesepe.

Deze bedrijven zijn Vriend van De Nicolaas Concerten, download de pdf

De Stichting is door de belastingdienst als Culturele ANBI erkend.
Dat betekent dat u giften aan de stichting mag aftrekken. Informeer bij uw fiscaal adviseur.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Tip: geef ‘n Nicolaasje cadeau

de_nicolaas-concerten_kleinZoekt u een origineel cadeau? Geef een kaartje voor één van de mooie Nicolaasconcerten cadeau. Een Nicolaasje kost € 15,-. Vraag ernaar bij de DNC bestuursleden of stuur een email aan info@denicolaasconcerten.nl

Knipkaart 2019 – 2020

de_nicolaas-concerten_knipkaartDit seizoen staan er vijf mooie concerten op het programma. Wij maken het onze trouwe bezoekers graag makkelijk met de Knipkaart 2019/2020. Eén kaart voor alle concerten in het nieuwe seizoen. Vijf concerten voor € 65,- i.p.v. € 80,-. Klik hier